Bota Video

Fashizem italian: Nese ne sheshin e Shen Markut ne Venecia thua “Allahu Ekber”, ekzekutohesh!

Bashkiaku i Venecias ne nje deklarate per media qe ka dhene se fundmi ne nje konference katolike te njohur si takimet e Riminit, ka bere nje deklarate qe as terroristet e ISIS-it nuk e bejne. Bufalaqi Luigi Brugnaro ka thene qe nese dikush therret “Allahu Ekber” dhe vrapon ne sheshin e Shen Markut (ne Venecia), ne do e pushkatojme direkt.

Kjo deklarate terroriste eshte dhene ne nje audience me besimtare dhe prifterij katolik. Reagimet nga Kisha Katolike deri me tani nuk jane ndjere. Edhe pse Kisha Katolike e ka te qarte qe permendja e emrit te Allahut dhe Jezu Krishtit, nuk ka lidhje as me ISIS-in dhe as me Donald Trumpin apo Hitlerin, heshtja e Kishes Katolike ne Itali perballe kesaj deklarate terroriste nga bashkiaku i Venecias, eshte e frikshme.

OPINIONE