Shqiperia

Fermerët dibranë revoltohen, kërcënojnë

Fermerët dibranë u mblodhën sot përpara Drejtorisë së Bujqësisë sepse kerkojne te demshperblehen per shkaterrimet qe u jane bere nga ngricat.Ata thane se pemtaria e tyre eshte demtuar plotesisht dhe kane humbur gjithcka. Por Ministria e Bujqesise sipas tyre nuk u ka dhene asnje pergjigje per demshperblimet. Protestuesit kercenojne se nese brenda tre diteve nuk do te kene ndonje pergjigje, do te bllokojne rruget me traktore. Ne te njejten kohe ata thane se nese nuk demshperblehen do te bllokojne kutite e votimit.

OPINIONE