Opinion Shqiperia

Do flas se po plas …

Nga Zamira Bushti ( Kazazi )

Unë qe po shkruaj kam hyre 18 vjeç ne #PD e sot kam fëmijët 20 vjeç, te çilet i rrita protestave e mitingjeve te PD
Lista … ! .Disa nga lista jo vetëm qe nuk punuan por mezi prisnin qe Basha te humbte, mezi prisnin qe mllefin e tyre plot helm ta nxirrnin.
Po , po janë këta njerëz qe kur i dëgjoje dhe shikoje ne statuset e fb te hapeshin zorrët na i hiqnin veten si themelues te PD Unë, ne i dëgjonim dhe heshtnim me qëllimin e vetëm të mos përçarjes se PD, POR tani jo më , disa prej jush i njohim shume mire sesi i bypet shkallet e departamenteve, sesi vinit ne fushate vetëm për kafe , ju mor ju, ju njohim sesi kur ne aleancën e pd-lsi ne na hiqnin nga puna lsi e ju jo vetëm nuk na mbronit por përkundrazi emëronit ne vendet tona dashnoret, dashnorët tuaj, te fëmije tuaj , po mor po ju njohim mire me zë e figure me emra , tash frike nuk kemi me , kur ju nuk keni turp e hidhni balte peruani PD ne nuk kemi frike sepse friken e lame ne internim ku u rritem, frike nuk kemi se nuk kemi pasur poste drejtuese si ju te majmoseshim sepse nuk na late ju te merrnim poste se ne bijtë e baballarëve te masakruar nga komunizmi nuk dinim te shtireshim, nuk ishim sahanlëpirës si një pjese e juaja, nuk ishim b. lëpirës dhe ne ato vende pune qe ishim nuk late KLSH e audite pa na sjelle e prapë ne dilnim me ballin lart, sepse ne nuk dimë te vjedhim , punojmë vetëm me ndershmëri e dinjitet. Ne, po ne, qëndrojmë ne shi e diell ne rreshtin e pare te #PD kur pd ka nevoje per ne, e ne rreshtin e pare kur fitonte qëndroni disa nga ju qe kishit nevoje për PD për ta rrjepur e mjelë.
Tani qe petët filluan ti hapen lakrorit , do te hapen një e nga një….Duke filluar qe, nga disa nga ju, qe hytë me katapulte në PD bij sekretar partie e qe u vet shpallet themelues te PD e deri tek shoqja oficerit te fundit….
Rrofshin demokratet e vërtetë.

OPINIONE