Shqiperia

Foto/ Aktorët që i “tradhëtuan” shokët dhe shkuan te prezantimi i teatrit të ri

Shumë nga aktorët protestues që ishin kundër prishjes së teatrit të vjetër kombëtar nuk u ftuan në kryeministri tek prezantimi i godinës së re nga arkitekti danez Bjarke Ingels. Një nga drejtuesit e sindikatës Kastriot Çipi i akuzoi një pjesë të kolegëve se e kishin ngjyer gishtin në kekun e papjekur. Në fotot sipër mund të shikoni ata që shkuan të bëhën fasadë e shfaqes së Ramës, si gjithnjë pa garë e pa konkurs.