Shqiperia

Franca kthen 218 shqiptarë që kërkonin azil

Janë rikthyer në athe rreth 218 shqiptarë, të cilët kishin shkuar në vendet e Bashkimit Evropian për ë kërkuar azil.

Policia raporton se 88 shqiptarë janë kthyer sot nga Gjermania, ndërkohë që 130 janë kthyer vetë nga Franca.

“Asnjë shans për të fituar azil në vendet e BE-së, mos shpërdoroni para dhe kohë!”, tha drejtoresha e Departamentit të Kufirit dhe Migracionit, Aida Hajnaj.