Bota

Irani ka filluar procesin administrativ të zgjedhjeve presidenciale në Turqi

Ambasadori i RII në Turqi ka thënë: në Turqi ka filluar procesin administrativ të zgjedhjeve të 12-ta presidenciale dhe ambasada e RII në Turqi është e gatshme për këto zgjedhje.

Mohamed Ibrahim Taherjan Fard, ambasador i RII në Turqi, të premten në një takim të përbashkët me anëtarët e bordit ekzekutiv dhe monitorues të zgjedhjeve të 12-ta presidenciale në Iran, ka theksuar për fillimin e procesit zgjedhor, për t’i mundësuar studentëve apo qytetarëve tjerë iranianë që janë në Turqi, të votojnë në këto zgjedhje. RII do të hap kutitë e votimit në qytetet Ankara, Stamboll, Trabzon dhe Erzurum./ PT