Bota

Ish kryetari i MOSSAD-it: Duhet të jemi të përgatitur ndaj sulmeve të Iranit

Ish kryetari i MOSSAD-it, shërbimit të inteligjencës së Izraelit sionist, Danny Yatom i cili foli për radion izraelite, tha se duhet të jenë të përgatitur ndaj sulmeve të mundshme të Iranit.

Ish kryetari i MOSSAD-it, Yatom i cili tha se Izraeli është në një rrugë përplasjeje me Iranin, u shpreh se: “Shpresoj se kjo nuk do të kthehet në një konflikt të drejtpërdrejtë.”

Danny Yatom i cili tha se e akuzon Izraelin për sulme ndaj objektivave të Iranit dhe vrasjen e qytetarëve të tij, u shpreh se: “Ne duhet të marrim seriozisht kërcënimet e Iranit kundër Izraelit.”

Ish kryetari i MOSSAD-it i cili deklaroi se nuk kishte dyshim se Hizbullahu po vepron si një vazhdim i Iranit, u shpreh se ndjehet i shqetësuar për nxitjen e një incidenti vendor në ‘Lartësitë e Golanit’.

Gjatë javës së kaluar, Ushtria e Izraelit sionist kishte pretenduar se një dronë i Iranit ishte hedhur në territoret e pushtuara.

Yatom përseriti deklaratën e Ushtrisë së Izraelit se “droni i rrëzuar ishte i njejtë me dronin amerikan të zbritur në territorin e Iranit”.

Burimi : W.News/ ML

Etiketa