Shqiperia

Ish-ministri: U Liria Mark Frroku?! Kuksianët e pafajshëm janë në burg

Nga Ylli Manjani

U lirua Mark Frroku?!

Po mirë. Fundja një ditë do lirohej dhe ai, pavarësisht krimit për të cilin u dënua.

Por, kujtoj se janë ende në burg 4 shqiptarë nga Kukësi, kot fare! Vetëm pse protestuan për një të drejtë të ligjshme!!!

Kjo nuk quhet drejtësi!

E përsëris propozimim:

PARLAMENTI TË BËJË NJË AMNISTI PËR QYTETARËT, që ndiqen penalisht vetëm pse protestojnë!

Po të duan projektin, e përgatis në çast!