Islamofobja Alma Lama do denoj Arian Agushin per kete kenge fenomenale. Ky eshte inkuizicion kishtar, lufte kunder artit dhe lirise se fjales

Islamofobja Alma Lama do denoj Arian Agushin per kete kenge fenomenale. Ky eshte inkuizicion kishtar, lufte kunder artit dhe lirise se fjales

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne