Shqiperia

KQZ: 15.5% pjesëmarrja, Tirana me numrin më të madh të votuesve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka dhënë shifra të tjera të përditësuara për votimin deri në këto momente.

Zëdhënësja e KQZ Drilona Hoxha tha se deri tani procesi ka vijuar normalisht dhe se pjesëmarrja deri në orën 15:00 ka qenë 15.5%, pra kur kanë ngelur ende edhe 4 orë nga orari zyrtar i votimit.

Në total kanë votuar 546 388 zgjedhës, Tirana me numrin më të madh të votuesve.

Malësi e Madhe 4600
Shkodër 8700
Pukë 2700
Fushë Arrëz 1959
Tropojë 24000
Has 2888
Kukës 6900
Lezhë 9400
Mirditë 4300
Kurbin 5014

Mat 6810
Klos 3020
Bulqizë 5000
Dibër 8083
Vorë 3550
Kamëz 7412
Tiranë 117 108
Kavajë 5100
Rrogozhinë 4100
Belsh 5208

Elbasan 27466

Gramsh 7446
Librazhd 8501
Lushnjë 21 746
Fier 30440
Patos 6906
Mallakastër 5573
Kuçovë 7200
Berat 11300
Skrapar 2976

Pogradec 11265
Korçë 13500
Kolonjë 3950
Këlcyrë 2900
Vlorë 23
Himarë 3160
Delvinë 1869
Sarandë 6280
Finiq 3315
Konispol 2852

Në total 546 388, shifra 15.5%