Rajoni

Lavdrim Muhaxheri ishte ushtar i NATO-s dhe KFOR-it

Misionit Special Monitorues në Siri i cili ka njoftuar vrasjen e Lavdrim Muhaxherit nga dronet amerikane ne Siri, permend faktin qe Muhaxheri ka qene ne sherbim te NATO-s dhe KFOR-it. Kalimi i Muhaxherit nga NATO ne sherbim te ISIS-it deshmon lidhjen qe organizata terroriste vehabiste ka patur me NATO-n.

Sipas informacioneve të dhëna në faqen e Misionit Special Monitorues në Siri, në rrjetin social Twitter, është konfirmuar vrasja e Lavdrim Muhaxherit duke shkruar:

“Komandanti shqiptar i ISIS-it, Lavdrim Muhaxheri, ish-punonjës i KFOR-it dhe NATO-s në Kosovë, thuhet se u vra në Siri”, shkruan SMMS.

Kjo llogari në Twitter shkruan se është llogaria zyrtare e Misionit të Monitorimit Special në Siri, qëllimi i së cilës është publikimi i ngjarjeve që lidhen me konfliktin në Siri.