Bota

Mesazhi i popullit jemenas ndermjet statujave

Jemenasit kanë mbajtur një protestë kundër krimeve të SHBA duke instaluar dy statuja në dy zona në Sana, kryeqytet i Jemenit.

Jemenasit instaluan dy statuja në formën e statujës së lirisë në Amerikë, në sheshin Al Tahrir dhe Balaman, ku në këto statuja është shkruar: “Amerika po vret popullin jemenas. Populli jemenas ka njoftuar se liria për të cilën pretendon Amerika është si më poshtë.”/ PT

OPINIONE