Bota

Mrekullia e projektit rus në Krime: 19 km urë në 3 minuta (video)

U deshën mijëra njerëz dhe 27 muaj për të ndërtuar një urë prej 19 km që lidh Krimenë me kontinentin e Rusisë. Kështu u zbulua projekti titanik i ndërtimit.

Ura e Krimesë u hap më parë këtë javë për vetura. Videoja u prodhua nga pamjet e fotografuara gjatë muajve të ndërtimit.

Ndërsa ura tashmë është funksionale, ende nuk është përfunduar. Pjesa e dytë, e cila është menduar për trenat, është ende në ndërtim e sipër dhe do të jetë gati vitin e ardhshëm.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketa