Bota

News Week : Qeveria Trump, qeveria më e korruptuar në Amerikë

Revista amerikane News Week në një artikull të saj shkruan se qeveria e presidentit Donald Trump, është qeveria më e korruptuar në historinë e Amerikës .

Sipas News Week, Donald Trump në fushatën e tij elektorale ka premtuar se do të luftojë korrupsionin, por tani kur kanë kaluar 9 muaj nga qeverisja e tij vihet re se qeveria amerikane është qeveria më e korruptuar në historinë e Amerikës . Revista në fjalë bazohet në deklaratën e kongresmeni Nethue Kingric i cili ka deklaruar se Donald Trump nuk është serioz në zbatimin e premtimit të tij elektoral për luftën kundër korrupsionit. Revista News Week citon disa raste të zyrtarëve amerikanë ndaj të cilëve po kryhen hetime mbi ryshfete dhe korrupsion./ PT