Bota

Paksitani kërkon që të ketë paqe me Indinë

Gjatë kësaj të shtune Pakistani kërkoi që të ketë paqe me Indinë. Presidenti i Pakistanit, Arif Alvi, ka thënë se shteti që ai drejton kërkon të ketë paqe me Indinë, pasi ata duhet të përqendrohen në shëndetësi dhe arsim.

“Ne nuk besojmë në luftë dhe dëshirojmë t’i zgjidhim problemet përmes dialogut. Në vend të luftës, ne duhet të përqendrohemi në shëndetësi dhe edukim”, tha Alvi gjatë fjalimit në Ditën e Republikës.