Bota Teknologji

Presidenti Erdogan teston traktorin e parë elektrik të prodhimit turk

Presidenti Recep Tayyip Erdogan ka bërë ngasjen e traktorit të parë elektrik të prodhuar brenda vendit.

Presidenti Erdogan në kuadër të edicionit të 69-të të Festivalit Tradicional të Korrjes i Drejtorisë së Përgjithshme të Ndërmarrjeve Bujqësore të organizuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në nënprefekturën Polatli të Ankarasë bëri korrjen e grurit dhe testimin e traktorit të parë vendor elektrik.

Erdogan lëroi arën dhe u informua në lidhje me traktorin e parë elektrik vendor./trt

OPINIONE