Rajoni

Prifti sharlatan Don Lush Gjergji gënjen për imazhin e vërtetë të Nënës Terezë

Prifti sharlatan Don Lush Gjergji vazhdon të kujtojë si një gëzim të madh dhe një festë të trefishtë këtë ditë, që e lidh me misionaren maqedonase Majka Tereza.

“Sivjet kemi një festim të trefishtë, që na lidh me Shën Nënën tonë Terezë”, shkruan ai.
Gjithashtu ai vazhdon të mbajë veten më të mira duke gënjyer për figurën e Majka Trezës dhe duke e mbivlerësuar atë pa e merituar. Ai gënjen duke thënë se atë e do e gjithë bota dhe se do kujtohet nga të gjithë ne.

Don Lush Gjergj megjithate nuk permend filmat, librat dhe dokumentaret e shumte qe jane bere kunder Majka Terezes, per korrupsionin e saj, marredheniet e saj me diktatoret dhe ndertimin e mitit te saj nga CIA kunder botes se trete.

/Gazeta impakt/

OPINIONE