Shqiperia

Protesta e opozitës, reagon Rama

Pas protestës së opozitës në Tiranë ka ardhur një reagim i kryeministrit Edi Rama ne Facebook. Ai ka përdorur një thënie të strategjistit kinez, Sun Tzu.

“Fituesit fillimisht fitojnë, pastaj nisen në betejë. Ndërsa humbësit nisen njëherë dhe më pas rreken të fitojnë” – shkruan Rama.