Qeveria Rama 2 ditë në Berat, zbardhet axhenda e mbledhjes dhe aktiviteteve

Qeveria “Rama2” i ka zhvendosur mbledhjet kete fundjave në Berat. Kryeministri Rama dhe kabineti i tij qeveritar do të jene ne Berat pas mbledhjeve qe kane bere ne Llogara, Velipojë dhe Dibër. Sipas axhendës kryeministri do të ketë një aktivitet të veçantë ne kuader te bashkëqeverisjes me njerëzit per guroret e mbyllura dhe pyllezimin e zones. Po ashtu një vizitë ne Qendren Mesjetare Teqeja e Helvetive, ku do të lancohet projekti i rikostruksionit te saj bashke me Xhamine e Beqareve dhe te Xhamise Mbret me fondet TIKA te Turqise

Axhenda:

E Premte 23 Shkurt 2018

13:30 Nisja per ne Berat

15:00 Ndalese tek Rruga Ura -Vajgurore-Kucove-Dragot

· Inspektim i punimeve ne perfundim Rruga Ura -Vajgurore-Kucove-Dragot. (13 km me vlere rreth 8 milion $; FSHZH; lidh Beratin me Belshin dhe Elbasanin)

· Vijim per tek Mbrojta lumore-Diga: Mbjellje pemesh

15:50 vijim i rruges per ne Berat

16:00 Mbledhja e Keshillit te Ministrave

17:00 Deklarate per Media e KM mbi vendimet e marra

17:30 Event: Planet e zhvillimit te Qarkut te Beratit

Pjesemarresit ne Panel dhe radha e prezantimeve:

· Klosi

· Kumbaro

· Gjiknuri

· Drejtori i projektit zviceran per menaxhimin e mbetjeve

· Beci

· Fjala permbyllese KM

18:30 Vizite ne Qendren Mesjetare Teqeja e Helvetive si dhe lancimi i projektit te rikostruksionit te saj me fondet TIKA bashke me Xhamine e Beqareve dhe te Xhamise Mbret

19.00 Darka me 10 te ftuarit e spikatur te sektorit: Drilon-uznove. KM ne tavoline me Kryetaret e bashkive te qarkut; Prefektin, Zevendeskryeministren, Prefektin, Kryetarin e Keshillit te qarkut, Deputetet e qarkut)

E shtune 24 shkurt 2018

Ora 8.30-9.30 Mbjellje pemesh nga gjithe kabineti ne vende te ndryshme

9:30 Takim me drejtuesit e administrates vendore e qendrore per:

· sherbimet publike,

· reforma ujit,

· skemat mbeshtetese ne bujqesi

· prioritetet rajonale

10:30 Nisja e kabinetit te qeverise per inspektime sipas axhendave te paracaktuar

Kryeministri:

10:30 Nisja per Uje Vajgurore

10:40 Inspektim i Thertores se re me standarde bashkekohore ne Orizaj

11:00 Vijim per ne Uren Vajgurore

11:30 Nisma ime ne kuader te Bashkeqeverisjes me njerezit: Guroret e mbyllura dhe pyllezimi i zones

12:30 Nisja per Drenovice

12:50 Vizite ne serat e Drenovices dhe bashkebisedim me fermeret dhe studentet e trajnuar per te asisituar fermeret per ndertimin e projekteve fituese

13:10 Nisja per ne Kozare

13:30 Dreke me familjen fermere te Hekuran Cepes

14:30 Nisja per Kucove

15:00 Rilindja urbane e Kucoves (Lagjja 11 janari)

15:30 Kthim ne Tirane

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne