Shqiperia

“Qytetarët nuk janë vandalë”, gazetari përplaset live me Edi Ramën

Ditën e sotme kryeministri Edi Rama e ka nisur me një takim me gazetarët në lidhje me zhvillimet e fundit përsa i përketë tarifave të vendosura në Rrugën e Kombit.

Teksa bënte shpjegimet e tij në lidhje me këtë situatë një nga gazetarët i është drejtuar kryeministrit duke u shprehur që mos ti cilësoj qytetarët vandalë, por sic duket Rama gjithnjë vazhdon të mbetet me parimin e tij që ajo cfarë thotë nuk e kthen pas.

Diskutimi ndërmjet gazetarit dhe kryeministrit:

Gazetari: Mos ti etiketojmë qytetarët, nuk janë vandalë. Ju i keni quajtur gjatë gjithë kohës, por unë preferoj ti quaj qytetarë.

Kryeministri: Keni të gjithë keqardhjen time që i quani qytetarë. O zot! Në protestë ka pasur njerëz që kanë shkuar me hunj, me benzinë për të bërë dhunë.

OPINIONE