Bota

‘Raketat e mencura’ të SHBA-së janë zmbrapsur me raketat e prodhuara në vitet 1970 në Siri

Presidenti i Sirisë, Bashar al-Assad, i cili i komentoi sulmet ajrore të SHBA-së, Francës dhe Anglisë në Siri, u shpreh: “Në filmat amerikanë, armët e prodhuara nga Rusia tregohen si ‘të prapambetura’. Sot ne po e shohim se armët e kujt janë të prapambetura.”

Gjatë takimit me një delegacion rus që vizitoi Damaskun, Assad tha: “Ne e pamë dje agresionin e SHBA-së. Ne arritëm që këtë agresion ta zmbrapsim me raketat e e prodhuara në vitet 1970”, dhe u raportua se ai i lavdëroi armët e prodhuara nga Bashkimi Sovjetik të cilat u përdorën në zmbrapsje.

Burimi : Sputnik News/ ML