Rajoni

Regjisori Millçin: Greqia dëshiron kapitullimin e Maqedonisë

Për regjisorin Vlladimir Millçin, Greqia është duke e tepruar me kërkesën e ndryshimit të Kushtetutës së vendit.

Sipas tij, është gabim trashanik që e tërë politika të rreshtohet në arritjen e një marrëveshje me Greqinë, për të filluar bisedime për anëtarësim në BE dhe për ftesë për në NATO.

I dekoruar nga kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ai konsideron se në këtë rast, Greqia nuk bën bisedime, por bën shantazh dhe se dëshiron kapitullimin e Maqedonisë, prandaj Millçin thotë se ultimatumi i Greqisë duhet të refuzohet.