Bota

Rusia dërgon sasinë më të madhe të ndihmave humanitare në Siri

Rusia ka nisur në drejtim të portit të Tortusit sasinë më të madhe të ndihmave humanitare me mbi 10 mijë tonë.

Burimet ruse të informimit kanë njoftuar se Aleksander Lakolov, komandanti ushtarak rus i portit Tortus, deklaroi se kjo sasi e ndihmave është dërguar me anijet Sparta -1 dhe Sparta-2 në Siri për tu shpërndarë në mesin e popullit të përfshirë nga lufta në Siri. Rusia disa herë ka dërguar ndihma humanitare në Siri./ PT

OPINIONE