Opinion

SHQIPËRIA DHE BALLKANI NË PLANET AFATGJATE TË HEGJEMONISË PERËNDIMORE (SIONISTËVE)!

Savash VELIU

Sipas hebreut Theodor Herzl themeluesi i Sionizmit thuhet se: Sheti i Israilit shtrihet nga kufijtë e Egjıptit e shkon deri në Eufrat. Kurse Rabbi Fischmann anëtar i agjensisë hebraike për Palestinën, ka deklaruar publikisht në Komitetin e Posaçëm të Kombeve të Bashkuara se: “Tokat e premtuar të hebrenjve shtrihen nga lumi i Egjıptit dhe arrinë deri në Eufrat” dhe brenda këtyre kufijve përfshihen edhe disa pjesë të Sirisë e Libanit. Por vërtetsia qëndron se tokat e premtuara të hebrenjve shtrihen nga lumi Nil e deri në Eufrat duke përfshırë tokat e Irakut, Sirisë, Royal of Arab, Egjiptit dhe Libanit, këto i arrin ti kuptoj vetëm ai që njeh gjeopolitikën sioniste hollësıshtë si një qëllim i përbashkët e botës perëndimore me Izraelin.

Pra siç e shikoni, krijimi i Israelit të Madh, nuk është një utopi konspirative siç mendojnë disa, por është një realitet politik që ka filluar të realizohet që me krijimin e Israelit. Po ta shikoni sot hartën e vjetër të Palestinës, Israeli zinte vetëm një vend të vogël, kurse sot jo vetëm që ka rrëmbyer gjithë Palestinën, por është zgjeruar edhe në Siri me Majat strategjıke të Golanit që dikur i përkisnin Sirisë, kurse sot janë pjesë e Israelit me bekimin e SHBA-së dhe aty Israeli po bënë investime të mëdha. Edhe lufta në Siri, filloi pikërishtë për këtë arsye, të zgjerohet Israeli dhe kjo do të arrihet vetëm duke e shkatërruar Sirinë më pas (me forcë) do larrgohet Asadi dhe do vendoset kukulla që do të firmos zyrtarishtë coptimin e Sirisë ku Israeli do të jetë përfituesi kryesor. Pas Sirisë rradhën do ta ketë Jordania, Libani dhe të gjitha shtetet e tjera të Gjirit që kufizohen me Israelin dhe kjo do të arrihet vetëm mes një destabilizim të përgjithshëm që do ti bëhet Lindjes së Mesme. Tani planprojekti arriti të gllabëroj Egjiptin dhe Jordaninë, por plani djallëzor nuk e kishte paraparë Turqinë që shpejtoj të aneksoj pjesët veriore të Sirisë dhe İrakut duke mbyllur transferzallën e bartjes së energjısë së plaçkitur prej sirianëve dhe irakianëve drejt mesdheut lindor, operacione furioze që fundosën planet sioniste të daljes së tyre në Mesdhe.

Në të ardhmen është planifikuar lufta me Iranin që si një fuqi ushtarake e konsiderushme nuk është lehtë të gllabërohet nga sionistët, e cıla mund të përfundoj në një shkatërrim total të rajonit ku me qindra milionë rrefugjatë do ti drejtohen Evropës, që deri tani po lëngon nga dyndjet masive të rrefugjatëve.

Tani lind pyetja se ku do të shkojnë në të ardhmen këta rrefugjatë? Sigurisht në shtetet e tjera si puna e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë e tjera që çdo ditë po çpopullizohet dhe të gjitha qytetet kanë filluar ta ndjejnë mungesën e popullsisë, se për fshatrat nuk bëhet më fjalë se ato thuajse janë boshatisur të gjitha. Nëse pak logjikojmë do të shohim se kjo gjendje e krıjuar në vendet e lartëpërmendura sjanë rastësi por janë pjesë të planit Marshall që i mbyti ato në korrupcion të lejuar nga Ambasada Amerikane – Fondacioni “Soros”- Ambasada e Bashkimit Europian, që më pas aı të justifikohet me luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, duke u bërë presion Partive të korruptuara në Pushtet, që të pranonin krijimin e një strukture të posaçme të ndjekjes penale, e quajtur Prokuroria Speciale që vazhdon edhe në Shqipëri e mbikqyrur nga organizatat qeveritare OPDAT amerikane dhe EURALIUS e BE që ashiqare  lejuan zhvatjen ekonomike të tyre për resht 30 vite.

Jo shumë kohë më parë, Zëvendës Kryemistri Italian Salvini, deklaroj publikishtë se kishte biseduar me disa politikanë të tjerë evropian dhe kishin arritur në një konkluzion interesant që ta kthenin Shqipërinë në një qendër të madhe për pritjen e rrefugjatëve. Si pa u kuptuar u arritë edhe një marrëveshje mes Shqipërisë dhe Italisë ku në vendin tonë do të vendoseshin përfundimishtë disa refugjatë që ishin shpëtuar nga një anije që ishte në përmbytje. Pra plani dhe ideja për kthimin e Shqipërisë dhe Ballkanit jugperëndimor në një qendër rrefugjatësh është realitet dhe pritet vetëm koha dhe momenti i duhur kur ky plan do të vihet në zbatim pasi të jenë korruptuar politikanët dhe partitë sahanlëpirëse. Jo rastësısht edhe kryeministri Edi Rama pandërprer atakohet në dukje nga proevropianët që ia ngushtojn hapsirën vepruese si më i miri mes të këqinjve që pa kursim ndihmohet nga presidenti i Turqisë Erdogan, president i cili sheh larg prapaskenave të projektuara nga hegjemonistët uniglobalist. Këtij zjarri të heshtur shqiptar benzin i derdhin edhe ca zagar sorosian siç janë familja Xharra, Blerim Latifi, Kastriot Myftaraj, Frash Demaj, Berat Buzhalla, Festim Lato, Mehmet Kraja e shumë mercenarë tjerë të azdisur.

Besoj se i keni parë ato mijëra pallate pa kritere që ndërtohen gjithandej Shqipërisë?! Si mendoni ju, me se do mbushen këto pallate, se vetë shqiptarët po e braktisin vendin dhe nuk kanë në mendje që të kthehen përsëri?!

Në fund kur të realizohet plotësisht plani për zgjerimin e Israelit, në Jerusalemin e shpallur nga SHBA kryeqytet i İsraelit do të tentohet të ngritet Tempulli Masonik i Mbretit Solomon që do të ndërtohet mbi rrënojat e xhamisë All-Aksa që do të shkatërrohet nga themeli dhe pas këtij ndërtimi përfundimtar do të shpallet zyrtarishtë Rendi i Ri Botëror Unipolar.

Por këtij planprojekti Hegjemonist një Polarshe me suksess i kundërvihen tri shtetet të fuqishme ekonomiko-ushtarake rajonale dhe globale në rritje të sipërt siç janë Turqia-Rusia dhe Irani të cilët arrijnë ti rezistojnë sanksioneve ekonomike dhe kërcënimeve ushtarake të hegjemonisë globaliste.