Bota Ekonomi

Shtetet anëtare të Këshillit për Bashkëpunim të Gjirit Persik përballen me krizë ekonomike

  • Eksperti i njohur i çështjeve ekonomike dhe drejtori i Bankës më të madhe të Kuvajtit, ka thënë se vendet anëtare të Këshillit për Bashkëpunim të Gjirit Persik janë përfshirë nga një krizë e thellë ekonomike.

Sipas agjencisë së lajmeve IRNA, Esam Al Saker, drejtor i Bankës Al Vatani në Kuvajt, duke folur në lidhje me ndaljen e rritjes ekonomike ekonomik e vendet që janë pjesë e Gjirit Persik, ka thënë se mesatarja e rritjes ekonomike në vendet arave të Gjirit Persik nga 6 % që ishte në vitin 2015, ka rënë në 2 % në vitin 2016./ PT