Bota Islamofobi

Skandal në Indi, turmat ekstremiste hinduiste sulmojnë muslimanët, policia i mbështet

Turmat ekstremiste hinduiste vazhdojnë ofensivën e dhunës dhe sulmet e njëpasnjëshme ndaj muslimanëve. Sulmet fizike, dhunimi, djegia e pronës dhe bizneseve janë disa nga format që ekremistët hindu po sulmojnë cdo ditë muslimanët.

Në videot që janë shpërndarë me qindra herë në faqe të ndryshme në rrjetet sociale duket qartë dhuna që ushtrohet ndaj muslimanëve, ngjan me një genocid.

Skandali thellohet edhe më shumë pasi në video shfaqen edhe forca të policies, të cilat jo vetëm që nuk ndërhyjnë për të vendosur n`n kontroll situateën dhe mbrojtur muslimanët, por i mbështesin turmat ekstremiste.

Prona që digjen, gurë që hidhen dhe thirrje ekstremiste janë vetëm pak nga dhuna që ekstremistët po bëjnë ndaj muslimanëve ndërsa të gjitha këto veprime terroriste mbështeten edhe nga policia./Gazetaimpakt/

Më poshtë ju sjellim disa video të marra nga faqja Documenting Oppression Against Muslims – DOAM:

Turmat ekstremiste hindutva shkuan në një tërbim sot në qytetin #Delhi:

– Linçimi / Sulmimi i muslimanëve
– Shkatërrimi i pronave / bizneseve myslimane
– Ekspozimi i pjesëve të tyre private tek gratë
– Karakteristikat e djegies

Për të mos përmendur #DelhiPolice duke i ndihmuar ata!

#India #DelhiIsBurning #Islamophobia #DelhiBurning

 

Kapur në Kamera

Shfaqin pamjet #DelhiPolice duke hedhur gurë në pronat myslimane dhe duke ndihmuar turmën ekstremiste Hindutva sot në #Delhi.

#India #Islamophobia #IndiaAgainstCAA #DelhiViolence #DelhiIsBurning #DelhiBurning #DelhiRiots

 

#DelhiIsBurning

Turma ekstremiste hindutva në Bhajanpura vuri re një musliman me kapak kafkë, ata sulmuan atë dhe e detyruan atë të brohorasë ‘Jai Sri Ram’.

#India #Islamophobia #DelhiPolice #DelhiViolence #DelhiBurning #TrumpIndiaVisit #NarendraModi

OPINIONE