EtiketeGoogle

Bota

Franca takson Google, Facebook dhe Ammazon

Vendimin e Francës për të tatuar bizneset e mëdha dixhitale, pa pritur një konsensus evropian mbi këtë çështje, ka paralajmëruar në një intervistë për gazetën...

Bota

Google gjobitet me 4.3 miliardë euro

Google duhet t’i paguajë 4.3 miliardë euro gjobë Komisionit Europian për shkak të keqpërdorimit të pozitës dominuese të sistemit operativ Android. Dy vjet më...