EtiketeSionistët

Bota

Sionistët sulmojnë rripin e Gazës

Avionët luftarak të regjimit sionist disa herë kanë sulmuar pozicionet e Rezistencës Palestineze dhe kanë shkatërruar disa shtëpi civile në Rripin e Gazës...

Bota Opinion

Sionistët e krishterë në SHBA

Nga Hans Stehling Përllogaritet se aktualisht në Amerikë jetojnë më shumë se 40 milionë amerikanë të besimit të krishterë që janë sionistë të vendosur...