Etiketeterrorizmi

Opinion

Islamofobia, e rrënjosur thellë

Autor: Xhon Espozito Njëzetë vite nga 11 Shtatori, makineria e Islamofobisë ende punon me ritme të larta për të stigmatizuar myslimanët anembanë botës, duke...

Opinion

Terroristët dhe terrorizmi kanë fe!

nga Ervis jangulli. Sulmi i fundit terrorist ka shkatuar një dhimbje te madhe në mbarë botën islame, mirepo kjo ngjarje dhe kjo dhimbje s’duhet të na bëhet...

Bota

Turqi, marshim për të dënuar terrorizmin

Në qytetin Batman të Turqisë është zhvilluar një marshim kundër terrorizmit dhe për të dënuar sulmin terrorist të PKK-së në rajonin Gercüş, ku si pasojë u...