Kuriozitete

Takvimi për disa qytete të botës

Ju mund të na shkruani dhe të kërkoni të shtojm qytetin tuaj, ose të bëni vet zgjedhjen në web faqen www.salah.com
Takvimin në formen e tillë do ta postojmë cdo ditë në faqen tonë
Na ndiqni…