Shqiperia

“Të rrojë partia dhe xhaxhi Enver!”

Dalin fakte interesante. Një kartolinë e Edi dhe Olsi Ramës është zbuluar ditët e fundit.

Kartolina është e datës 29 dhjetor 1982 dhe i drejtohej Spiro Kolekës nga dy vëllezërit Rama si urim për Vitin e ri 1983.

Adresa e dërgimit është ‘Blloku i Udhëheqjes’, ku edhe jetonte ‘Baba Pilo’, daja i Edi dhe Olsi Ramës.

Kartolina është publikuar në rrjetet sociale nga ish-drejtori i Muzeut Historik-Kombëtar, Melsi Labi.