Shqiperia

Thirrje e Ambasadës Amerikane: Bashkohuni me pederastët

Ambasada amerikane në Tiranë i ka bërë thirrje qytetarëve shqiptarë t’i bashkohen lëvizjes për të drejtat e njeriut më 17 maj.

‘Dita Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë nderohet çdo vit në 17 maj dhe synon të koordinojë aktivitete ndërkombëtare që rrisin ndërgjegjësimin për shkeljet e të drejtave të komunitetit LGBT dhe nxisin interes në punën që bëhet në mbarë botën, – njofton ambasada.

Këtë vit, shoqëria civile dhe organizatat ndërkombëtare në Shqipëri do e përkujtojnë këtë ditë nëpërmjet një sërë aktivitetesh publike që do të mbahen nga 6 deri në 18 maj 2019. Shihni kalendarin dhe bashkohuni me lëvizjen për të drejtat e njeriut.