Shqiperia

Tirane: Favorizohet LSI, ja rezultatet për PS e PD

Në Tiranë janë numëruar deri më tani 330 kuti votimi nga 1198 kuti, ndërsa rezultati i deritanishëm favorizon Lëvizjen Socialiste për Integrim dhe PS-në.

Të dy këto parti kanë shtuar mandate në këtë qark, krahasuar me zgjedhjet e shkuara parlamentare të vitit 2013. Lëvizja Socialiste për Integrim ka shtuar 2 mandate në kryeqytet, ndërsa PS një mandat.

Nga ana tjetër Partia Demokratike deri më tani ka mbetur në nivelin e vitit 2013, me 11 mandate deputetësh.

Mandatet sipas projeksionit

PS- 17

PD- 11

LSI- 5

PDIU- 1

OPINIONE