Shqiperia

Tjetërsimi i pronave në Shëngjin, zbutet masa e arrestit për nënkryetarin e Bashkisë

Pas kryetarit të Bashkisë, Fran Frrokaj, lehtësohet masa e arrestit edhe për nënkryetarin e Bashkisë, Enver Hafizi. Gjykata ka marrë parasysh gjendjen e rënduar shëndetësore të të pandehurit dhe faktin që nuk përbën rrezik, duke e kaluar masën në “detyrim paraqitje”.

Hafizi u prangos pas aksionit “Ranishtja”, në kuadër të hetimeve për tjetersimin e pronave në Shëngjin.