Tre shtete jehudësh

Nga: Savash Veliu 
Jehudët Sabetajxhi kripto dhe të hapur të udhëhequr nga SHEKULLI XX me Theodor Herzl kanë themeluar 3 shtetet SIONISTE mbi doktrinën e Babait të Sionizmit Albert Pike i cili ishte ideatori i lëvizjes Sioniste e vitit 1778, pra dy vite pas themelimit të SHBA-ve me masonin Georg Washington.
Ato tre shtete të themeluara si shtete rezervë për israelitët janë: E para RUSIA, e dyta është TURQIA e sabetajxhiut xhon turk Ataturkut, dhe e treta është ISRAELI e themeluar nga terroristi David Ben Gurion, më vitin 1948!
Qëllimi është nëse do dështonte israeli nga ndërhyrjet arabe atëherë do kalohej tek dy shtetet rezervë për jehudët siç janë Turqia dhe Rusia.
Por me Ardhjen e Erdoganit në pushtetin Turk bëri ëndërra e Israelit të Madh të bëhet zhgjëndër për sionistët pasi forcatë turke zbritën në Irak dhe Siri aty u përgjysmua plani i Israelit të Madh një shkak të atakohet Turqia nga Sionistët e Demokratëve Amerikan dhe Evangjelistët Republikan Trampist papushuar.
Bill Cooper thotë:
“Israeli u krijua si një mjet për të sjellë betejën Armagedon; përmbushja e profecisë”,… pra të krijohet Israeli i Madh me pushtetin e Netanjahut!… Andaj Turqia është në gatishmëri të plotë sepse kanosja i vjen nga të gjitha anët!
Rusia është shteti i dytë Sionist rezervë me pretendim të vendosen hebrejët aty por kjo detyroi Putin të ndërmerr fushatën e Ukrainës që të largoj iden sioniste për vendosjen e hebrejve në rusi andaj i flaku andej pjesës së Donjeskut që shteti i Khazarëve jehud të bëhet atje me kryeqytetin e saj Odesa.
Pra sot shohim bota si krijon vatër krize të vendos israelitët në Palestinë duke mbështetur të vriten fëmija, të prishen shtëpitë e Palestinezëve që të mbushet Israeli, me koloni, Ukrainas, Australian, Rus, Bjelorus e shumë tjerë kolonë duke i larguar e dëbuar Palestinezët nga Tokat e tyre atërore.
Momentalisht israeli sipas rrjedhës është para zhbërjes ngase i paraprinë luftës së brendshme qytetare e nxitur nga Netanjahu i cili gjykohet për mallverzimet politike por nesër dhe për krime të Luftës në Gaze.
Është Amerika që ka lëshuar israelin prej dore në mëshirën e vetë por është Netanjahu që reziston duke kërcënuar se po të digjem unë do digjemi gjithëbashkë duke ia drejtuar citatet nga profecitë YESHAJA Talmudiste që detyroi Amerikën të merr pjesë pran israelit sepse kështu donin sionistët tia heqin primatin e superfuqisë botërore dhe primati ti kalojë Kinës kurse israelitët të vendosenë në Ukrainë.
Amerika qëllimisht detyrohet ti harxhohet Buxheti dhe Arsenali Luftarak në luftën e Ukrainës dhe tani në Gaze, kështu ti përshpejtohet vdekja klinike e saj.
Pra e shihni se sa Lojëra të pista ka brenda lojës ku mes atyre lojrave është edhe rrënimi i Turqisë para fuqizimitë të sipërt!
Putin thotë:
SUPREMACIA AMERIKANE po Shembet. Shumë shpejt do të jetë një e kaluar e HIDHUR PËR BOTËN. Por Amerikanët nuk duan ta besojnë këtë.
Ndërkohë Ateisti Netanjahu ka dhënë citate nga Profecia Talmudiane YESHAJA ku Amoraliteti ulëritës i tij pretendonë “mandat hyjnor” për të vrarë gra e fëmijë.
duke thënë se: Duhet bërë Kaos totale (shfarrosje) dhe të vendoset rendi i ri që të vjen Mesihu hebre. Pra ky botkuptimë ishte i skalitur dhe te Piromanjaku NERON ideologu i cili ka mbjellur këtë vesë tek kokat e Perëndimorëve të sotëm të cilët janë në gjendje të djegin tërë Romën për të zier një Ve të vetëm sikur Neroni!
Pra e shihni si sot qëndrojn të pafytyrët e botës perëndimore pranë zullumit israelit, sepse këta si popull janë bashkë të njohur si Ehli-kufri.
Fatkeqësisht edhe Akideja e devijuar e SHIIZMIT iranian thërret në të njëjtin Kaos dhe Vrasje të Ehli Sunetit sunit të del Mehdiu shiit, pra i njëjti doktrinë me atë hebraiko-kristianiste!
Pra kjo tablo e çmendurisë shiite është e çfaqur edhe te fjalët e Hazreti Omeri r.a kur thotë : “Ah sikur të kishte male të zjarrta mes nesh dhe Iranit, e të mos e çliroja kurrë”!
Dhe sot, Hegjemonisë 300-vjeçare të Perëndimit, që nuk ka asgjë për t’i dhënë botës, po i vjen fundi.
Po krijohet një botë e re në të cilën Perëndimi nuk është më i rëndësishëm për askend sepse ajo është ngritur mbi barbari dhe mashtrim çnjerëzor e cila pas tërheqjes së Osmanëve mbyti botën në gjak. Dhe gjakderdhja kurrë nuk u ndaluan kurse zemra e kësaj bote do të rrahë sërish në Turqi.
Ne sapo kemi filluar HALID MISHAL (Kryetari i HAMAS) thotë:
ERDOGAN është LIDER I ISLAMIT, ka Respektet Tona. Vetëm ai mund ti bjerë TAVOLINËS SË KRIMINELËVE ME GRUSHT!
ERDOGAN thotë:
Ajo që po bëjmë në Gaza është shumë herë më teper nga ajo që duket. Dhe do vazhdojmë ta bëjmë detyrën tonë. Gaza e di mirë për çfarë po flas.
Kurse ushtarakët israelit thonë, “Po e paguajmë shumë shtrenjtë! Jam i sigurt se në Gaza kanë ardhur ushtar special turq të cilët po luftojnë në krah të Hamasit sikur fantazma.” Yoav Gallant (Ministri i mbrojtjes së Izraelit)
Disa musliman sunnit thonë GAZA po digjet e ku është Turqia të shpëtoj Gazen mbase është shumë e fortë e blla blla blla.!?
Ja pra, Ushtria e Turqisë më nuk është e fortë si të fortët e Ushtrisë së IRANIT dhe RUSIS të cilët e tradhëtuan Gazen dhe Hamasin seepse mes nesh ka ende ca që i shohin këta si shpëtimtarë të botës muslimane kur thirrin në aleanca bizantino-perse e tjera broçkulla.
Nëse është ashtu siç turfullojnë ca ahmaka përse dy shtetet nuk e sulmojnë israelin nëse janë të besës por rijnë e bëjnë llafosje mediatike pra, të dyjatë janë strukur në birucë të miut dhe bëjnë sehir!?
Analistët me renome botrore janë të një mendimi se, Irani dhe Rusia janë ato që ndezën konfliktin mes Hamas qëllimisht të ndihmohet Lufta Ruse në Ukrainë. E dyta të shitet Gazi dhe Petroli RusoIranian ndaj tregut Evropianë e jo gazi i Azerbejxhanit dhe e Gazes që do plasohej përmes kompanive Kineze bashkarishtë në Turqi dhe prej aty në evropë.
Kam thënë, ata që e ndezën zjarrin e Gazes le ta shuajnë, dhe mos kërkoni Turqia të bëhet çdo kund zjarrfikës të idiotësive keqdashëse mbi kuriz të pafajshmive!
Janë pyetur udhëheqësit e Hamas Hanije si po bëhet konflikti kundër israelit kur forcatë i keni të kufizuara të përballen me ushtrinë e rregulltë të israelit, ai ua ktheu se për këtë konflikt kam kuptuar nga mediat televizive dhe nuk e kemi iden kush e ka nisur këtë!!!?
Kjo të lë të kuptosh se brenda Hamasit janë fraksionet Shiite që kanë organizuar sulmet padijen e krahut të udhëheqësve të Hamasit.
Andaj them se Shteti vendos me zemër dhe vepron me mendje. Mendja shtetërore Turke ka një strategji shumë të mirë dhe e din se një hap i gabuar do ta përkeqësojë situatën shumë më shumë.
Dhe kur shteti turk merr iniciativën ate nuk e bën me curle dhe tupana por heshtazi….
Israeli po futet në qoshe dhe po ngec në një baltë çdo ditë në Gaze.
Shteti turk pret që ai të thellohet aq sa për t’i shkaktuar një humbje të madhe dhe të përhershme Israelit.
Turqia nuk ka frikë nga Amerika as nga israeli por ka frikën se rajoni ende nuk është e gatshme të luftij kurse këto pushtete arabe të tradhëtojnë pas shpine e jo populli arab. Derisa Vendet Arabe shikojnë sehir, Irani zë terren!
Tani kuptojmë pse para ca javësh Kreu Turk vendosi Sanxhakun në Kosovë të përforcuar me ushtrinë turke dhe dronet vrastare pët të siguruar Ballkani nga kaosi apo konfliktit të çetave çetnike.
Kurse sot po Turqia në 100 vjetorin e formimit të Republikës së Turqisë nxori Forcatë Detare me 100 anije dhe në atë defile u Ngrit SANXHAKU I ZI atë të Muhammedit Aleyhisselam që simbolizonte XHIHADIN islam kurse Shtatmadhoria Ushtarake kishte zhveshur shpatëtë nga Milli, poashtu një të premte të kaluar në Hutben e xhumasë Krye Myftiu i Turqisë dërgoi mesazh me shpatën e zhveshur nga milli një mesazh i qartë i drejtuar fuqive botrore se Jemi Gati për Luftë!
Mesazhi është marrë dhe Amerika që shpejtoi të tërheq Aeroplambajtësen e dytë nga deti Mesdhe drejt Detit të Kuq.
Sanxhaku i ZI ishte sinjali për botën muslimane të jetë gati për Xhihad të plotë dhe kjo më tregon se Erdogan dha sinjalin drejt se po të preket Kudusi me Al Aksan Lufta është e pashmangshme!
Prandaj pritet koha dhe tregohet durimi. Po, kjo ka një çmim dhe për fat të keq, civilët e Gazës paguajnë çmimin më të madh.
Por ne kemi parë gjatë historisë se fitoret e mëdha nuk arrihen pa paguar një çmim.
Po, do të doja të ishte e mundur dhe të mos paguhet, por ndërkohë, populli i Gazzes vazhdojnë të paguajnë çmimin për vatanin e tyre.
Allahu i ndihmoftë të gjithë muslimanët. Qoftë shteti Turk, shpresa më e madhe e të gjithë muslimanëve.
Agjenda shtetërore ndërmerr hapa shumë të zgjuar dhe të duhur dhe kur të vijë koha, godet objektivin me saktësi.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne