Turkja Guler Sabanci përfshihet në mesin e 100 grave më të fuqishme të botës

Revista prestigjioze e biznesit, “Forbes”, publikoi listën e “100 grave më të fuqishme të botës”. Në këtë listë nga Turqia është përfshirë vetëm Guler Sabanci, kryetarja e bordit drejtues të kompanisë “Sabanci Holding”. Guler Sabanci në listë zuri vendin e 58-të, ndërkaq në prezantimin e saj revista shkruan se është gruaja e parë e cila administron me shoqëri, në të njëjtën kohë është edhe kryetarja e besuar e bordit themelues të Universitetit Sabanxhi dhe kryetarja e fondacionit më të madh privat të Turqisë./ trt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne