Shqiperia

Turqi/ Organi Zgjedhor rrëzon opozitën: Referendumi është i vlefshëm

Partia Popullore Republikanë në Turqi është partia më e madhe opozitare e cila ka kundërshtuar referendumin e djeshëm në Turqi, ku sipas saj ky referendum është i manipuluar dhe duhet shpallur i pavlefshëm.

Sadi Guven kreu i Organit Zgjedhor ka deklaruar vlefshmërinë e referendumit.

Sadi Guven u tha gazetarëve të hënën, se fletët e votimit të pavulosura ishin prodhuar nga Bordi i Lartë Zgjedhor dhe ishin të vlefshme./ Gazeta Impakt