Bota

Vazhdojnë krimet e amerikanëve në Jemen

Në një sulm të kryer nga një dron amerikan në një shtëpi civile në Al-Bejda në qendër të Jemenit, janë vrarë pesë civilë jemenas.

Kanali televiziv Al Alam duke cituar dëshmitarët okularë, njoftoi se një dron amerikan të shtunën ka sulmuar një shtëpi civile në qytetin Al-Bejda të Jemenit dhe ka vrarë 3 gra dhe dy fëmijë që jetonin në atë shtëpi. Burimet lokale kanë thënë se të gjithë anëtarët e kësaj familje janë vrarë gjatë këtij sulmi./ PT