Islamofobi Rajoni

Video qe po ju shkakton panik ekstremisteve katolike shqiptare

Që familja e heroit Adem Jashari është muslimane dhe krenare me besimin e tyre Islam nuk do shumë kallauz. I tillë është rasti kur në prani të Rifat Jashari dhe disa besimtarëve të Kumanovës, këndohet një këngë apo ilahi për Adem Jasharin.Kjo video e bërë publike nga Xhamia e fshatit Opajë të Kumanovës ka zemruar disa katolikë ekstremist shqiptar, sa që kanë filluar të shajnë e të mallkojnë familjen e Adem Jasharit.

Ndëgjim të këndshëm të kësaj ilahe të nderuar përcjellës, ndërsa për ekstremistët katolik shqiptar na vie keq e na dhimbsen!