Shqiperia

Vrasja në Durrës/ Jurgen Kurti i shpëton sërisht burgut

I dyshuari kryesor për vrasjen e pronarit të picerisë në Durrës, Jurgen Kurti i ka shpëtuar sërisht burgut, dhe është lënë mbrëmë i lirë nga policia.

Sipas hetimeve të policisë dhe dëshmisë së Kurtit, ai nuk kishte marrë pjesë në vrasjen e Agim Arapit, të cilit Jurgen Kurti i kishte 13000 lekë borxh.//Gazeta Impakt

OPINIONE