Shqiperia

Zjarr i madh tek Bashkia dhe Ministria e Brendshme

Një zjarr i madh mësohet të ketë rënë në qendër të kryeqytetit, pranë Bashkisë dhe Ministrisë së Brendshme.

Sipas informacioneve të para nga vendi i ngjarjes, mësohet se zjarrfikësja po shkon drejt vendit të ngjarjes, ndërsa nuk dihet se çfarë ka marrë flakë, apo shkaqet dhe rrethanat në të cilat ka ndodhur kjo ngjarje.

Nga të njëjtat informacione, thuhet se në zonën e rrethuar pranë Bashkisë, një pjesë janë biznese privat dhe një pjesë tjetër janë zyra të institucionit.