Është rruga e gjakut! Kosova dhe Shqipëria janë një!”

Kështu janë shprehur protestuesit, të cilët i kanë vënë flakën sporteleve ku do të mblidhej taksa për të kaluar në “Rrugën e Kombit”.

58