Kutitë e ushqimit në shkollë janë ato që përcjellin fëmijët cdo ditë në cantat e tyre.

Por jo të gjithë fëmijët mund të kenë ushqimet më të përzgjedhura dhe të freskëta…

Ky fëmijë mori kutinë e tij të zbrazët, dhe pas një kohe të shkurtër, mrekullia nuk mungoi…

28