September 19, 2019

Uragani Humberto godet Bermudet

Uragani Humberto ka goditur arkipelagun e Bermudeve, duke e lënë në errësirë. Stuhia e fuqishme me erëra të forta dhe shi goditi këtë territor britanik

Read More