KategoriSociale

Sociale

Rrugët e Vlorës, shpërthime

Rreth 15 kg tritol u vendosën në 500 foletë e hapura në kolonat e një objekti në zonë e ujit të ftohtë në Vlorë. Hoteli katërkatësh u shemb me një...

Sociale

Pranvera është “ulur”

Pranvera është “ulur” kudo dhe fëmijët e ndjejnë më shumë nga të gjithë, energjinë që natyra “çliron” në pranverë. Sot këta fëmijë janë 2, 3, 4 apo 5...

Sociale

Sot festohet Nata e Miraxhit

Në 29 mars filluan “3 muajt” që përfshijnë natën e Kardit me netët e mira të Regaipit, Miraxhit dhe Beratit si dhe muajin e Ramazanit. Nata e Mirë e...