Shqiperia

“Fara me kanabis nga Holanda në Rinas, si u mbajt e fshehtë nga Rama e Geroni”

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar në faqen e tij të “Facebook” një mesazh nga qytetari dixhital ku ky i fundit denoncon një ngjarje që ka ndodhur në 20 maj në Rinas.

Sipas Berishës, në këtë datë në Rinas janë zbuluar 120 kg fare kanabisi në thasë, ndërsa thekson se skandali është mbajtur i fshehtë nga Rama dhe ministri Xhafaj.

Denoncuesi, një oficer policie, tha se farat e kanabisit janë gjetur në disa pako të ardhura nga linja Holandë-Francë–Shqipëri.