Bota

I dehur tapë, presidenti i Komisionit Europian siç nuk e keni parë kurrë më parë (VIDEO)

Presidenti i Komisionit Europian, Jean Claud Juncker, vijon të demonstrojë sjellje të çuditshme në publik. E fundit është regjistruar gjatë një vizite në Poloni, ku ai shfaqet i dehur në publik. Sapo zbret nga makina, vihet re se atij i merren këmbët dhe bën disa lëvizje atipike. Shihni më poshtë videon e postuar në internet.