Bota

Protesta në San Francisko kundër sulmeve në Siri

“Ndal bombardimet”, ishte një nga shumë brohoritjet që u dëgjuan gjatë protestave.

Qindra protestues kundër luftës u mblodhën në San Francisko të shtunën për të protestuar kundër sulmeve ushtarake të kohëve të fundit kundër Sirisë.

“Ndal bombardimet”, ishte një nga shumë brohoritje që u dëgjuan gjatë protestave.

Grupi thotë se dërgimi i mesazhit tek udhëheqësit politikë është vendimtar.

Një protestë filloi para shtëpisë të Senatorit Dianne Feinstein.

Organizata Code Pink pastaj marshoi poshtë rrugës Broadway në shtëpinë e Nancy Pelosi.

“Është e tmerrshme, sepse është një përshkallëzim i luftës dhe është mënyra e tij për të provuar për të joshur Rusinë dhe vendet e tjera në konfrontim”, tha një protestues për KRON4.

Grupi ‘Pranvera’ do të organizojë një marshim të ngjashëm dhe do të mblidhet të dielën në Oakland, duke filluar nga ora 11:00.

Burimi : Press TV/ ML