Shqiperia

Pseudonimet në SHISH/ Visho Ajazi si “Vishinski” dhe Fatos Klosi si “Fatosh”

Në emisionin “Studio e Hapur” në News 24, ish kreu i Shërbimit Informativ, Fatos Klosi nuk ka dashur të japë një përgjigje direkte kur gazetari Ylli Rakipi ka aluduar se emri i mëparshëm i Visho Ajazit, ka qenë “Vishinski”. Nga ana tjetër, Klosi pranoi edhe për të ishte rezervuar një pseudonym në SHISH dhe ky ishte “Fatosh”.