Bota

Rrëzohet vinçi në Qabe: Një i lënduar

Është lënduar lehtë një person si pasojë e shembjes së vinçit në Xhaminë e Shenjtë të Mekës.

U raportuar se është lënduar lehtë një person si pasojë e shembjes së vinçit në Xhaminë e Shenjtë që gjendet në qytetin e Mekës.

Në deklaratën e bërë në Twitter, faqja e qytetit të Mekës njoftoi se është lënduar lehtë një person si pasojë e shembjes së vinçit në Xhaminë e Shenjtë.

Në deklaratë u raportua se pjesa ku ishte rrëzuar vinçi ishte e mbyllur për vizitorët dhe se janë marrë masat e nevojshme pas aksidentit.

Ndërsa, në shtator të vitit 2015, si pasojë e rrëzimit të vinçit në kuadër të punimeve për zgjerimin e Xhamisë së Shenjtë në Mekë, humbën jetën 110 persona dhe u lënduan 400 të tjerë.

Burimi : Sputnik News/ ML